изпадна ми масло IGOL 15w40 да го сипвам ли в красавицата
Известие
Collapse
No announcement yet.
масло
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщениеизпадна ми масло IGOL 15w40 да го сипвам ли в красавицатаFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Никой няма да ти го препоръча. Не мога да разбера защо сипвате евтина нафта и разни умрели масла на аванта и после плачете че я турбината здала я нещо друго. Все пак мисля си че като си си купил такава кола може да отделиш 80лв поне за Селения Турбо дизел.
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеХвалят ми това - AGIP SINT Common Rail 5W-40 .....
Поне до колкото ми разбира тиквата мисля че на моторчето му е добреsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от direktor Покажи съобщениеА за LIQUI MOLY какво ви е мнението? Гледам, че имат и много и различни добавки...
Аз лично сипвам Селения WR (Wide Range). Малко по-скъпо е от ТДто, но д-р Хаус ми е казал, че това е МаслоТО. А той разбира малко повече от мен
Comment
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщениеизпадна ми масло IGOL 15w40 да го сипвам ли в красавицата"Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
-
Първоначално публикувано от bobbybg75 Покажи съобщениеаз и сипвам зехтин и много добре става салатата абе хора не разбрахтели че тая кола трябва да се подържа в сервиз и да се сипва селения
Други марки масла няма, има но те са за нормални автомобили с бутала и цилиндриsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment